با زدن اعتراض تجدید نظر، تماس گرفتن که باید بیاید شعبه اجرا احکام آیا مرا بازداشت میکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۷۵ #65175952

سلام
بنده در موضوع یک پرونده کلاهبرداری موضوع ۲ فقره چک مبلغ ۹۰۰ هزار تومان. ۵۰۰ هزار تومان مقصر شناخته شده و در وقت رسیدگی حاضر نشدم و قاضی ۷ سال حبس داد که با زدن اعتراض بنده تجدید نظر حبس را به ۶ سال تعلیقی و ۱ سال حبس داده. من هنوز رضایت نگرفتم پرونده به اجرای احکام رفته و بعد از مدت ۲۰ روز به بنده تماس گرفتن که باید بیاید شعبه اجرا احکام. ایا برای زندانی کردن خواهان بنده هستن؟؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله همینطور است حدس شما درست است

بله . برای معرفی به زندان احضار شده اید .

بهتر است به جای خود شخص دیگری را به انجا بفرستید یا وکیل خود را

سلام
بطور معمول بین صدور رای تجدیدنظر و ثبت پرونده در اجرای احکام حداقل دو تا سه ماه زمان می برد