متاسفانه پرونده ای برام در دادسرا تشکیل شده به جرم تهدید علیه بهداشت عمومی؛ آیا این برای من مشکل ساز میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۷۴ #65165391

با سلام بنده در حال طی کردن مراحل گزینش هستم و تمامی مراحل قبول شدم و مصاحبه هم قبول شدم و درحال حاضر در مرحله استعلام حفاظتی هستم و متاسفانه پرونده ای برام در دادسرا تشکیل شده به جرم تهدید علیه بهداشت عمومی بخاطر خرید جنس تاریخ مصرف گذشته که البته مقصر اصلی کارخانه تولید کننده بود و از اون من شکایت کردم و تمامی مدارکم کامل هست میخواستم بدونم آیا این برای من مشکل ساز میشود

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام وکیل دادگستری اختیار نمایید.

با سلام
صرف ایراد اتهام دلیل بر عدم استخدام شما نمیباشد لیکن در صورت رد نمودن صلاحیت میتوانید در دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دادخواست ابطال رای نمائید

با سلام
صرف تشکیل پرونده،بدون حکم قطعی علیه شما مشکلی برای شما پیش نمی آید.

با درود می‌بایست در راستای تبرئه خویش دفاع نمایید حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید

این اتهام تا زمانیکه قطعی نگردد و سوء پیشینه موثر برای شما ثبت نشود ،مشکلی برای شما بوجود نخواهد آورد ، پیرو لایحه دفاعی و ادله کافی از خود دفاع نمایید.

درود
محکومیت قطعی در سجل کیفری درج می شود صرف تشکیل پرونده مشکل ساز نیست.

درود بر شما، البته نفرمودید چه ارگانی منظورنظر است، لکن مطلع باشید که در گواهی‌های سوءپیشینه تنها محکومیت های جزائی خاص، پس از قطعیت حکم درج خواهند شد، نه صرفا تشکیل شدن پرونده دردادسرا.