درخواست عودت وجه واریزی چگونه است؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۵۵ #65159467

من مبلغی رو بعنوان قرض دادم به یکی از دوستان و هم خریدهایی انجام دادم که به درخواست ایشون بوده و اجناس رو هم تحویل گرفتن ولی تسویه نکردن و چند بار که درخواست پولم رو کردم ندادند و حتی اظهار نامه ای فرستادم و همین موضوع باعث شکایت کردنم شد
حالا روزی که وقت شورا داشتیم وکیل گرفتن و استناد به پیامهایی که دادم عنوان کرده تمام مبالغ و خریدها با رضایت بوده
سئوال اینکه من به حقم میرسم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سوال شفاف نیست، لیکن اگر طلبی از ایشان دارید در قالب قرض یا چیز دیگر میتوانید مطالبه نمائید

با سلام باید این نکته را در جلسه دادرسی مطرح‌میکردید که اصل بر عدم تبرع است و هرکس مالی به دیگری دهد بدون اینکه مقروض آن باشد میتواند استرداد کند.

چنانچه اثبات کنید مبالغ پرداختی قرض بوده، میتوانید مطالبه کنید

اگر وجه را بلاعوض پرداخته اید اصل بر این است که به عنوان قرض بوده و بدون اثبات قرض در دادگاه ادعای شما پذیرفته می شود. اصل بر عدم تبرعی بودن است.

درود بر شما
در صورت اثبات قرض ،قابل مطالبه و در صورت اثبات هبه قابل رجوع است ، رای دادگاه وابسته به دفاع شما و ادله است که ارائه می دهید .

به استناد قبوض واریزی دادخواستی را به طرفیت ایشان تقدیم دادگاه کنید

باسلام واحترام چنانجه ثابت نمایید که پولی که داده اید بابت قرض بوده با شاهد و یا مدارک دیگر میتوانید مطالبه نمایید و همچنین اجناسی که داده اید نیز اگر هبه بوده است می توانیدبا شرایط رجوه کنید و آنها را مطالبه نمایید موفق و پیروز باشید