چگونه حکم تخلیه مستاجر واحد مسکونی را دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۲ #65154030

واحد مسکونی را چند سال پیش اجاره دادم و موعد تمدید قرارداد آن ۳۰ مرداد امسال بوده، از یک ماه پیش از موعد تمدید با مستاجر به جهت برگذاری نسشتی جهت تمدید قرارداد تماس گرفتم و هر بار ایشان به بهانه‌ای ابراز داشتند که در منزل حضور ندارند و نهایتا میزان اجاره بها جدید را تلفنی به ایشان اعلام نمودم و ایشان قبول کردند و ۲ ماه هم این اجاره بها رو پرداخت نمودند (به صورت انتقال وجه بانکی) حال با گذشت ۳ ماه و عدم داشتم قرارداد با ایشان به اختلاف خورده ام و به ایشان مهلتی ۳۰ روزه جهت تخلیه مورد اجاره اعلام کردم. درصورتی که ایشان از تخلیه مورد اجاره امتنا کنند به چه نحوی باید حکم تخلیه گرفت؟
ظاهرا در ابتدا باید برایشان اظهارنامه ثبت نمایم، این اظهارنامه تحت چه عنوانی باید باشد و در صورتی که پس از آن هم از تخلیه امتنا کنند فرآیند پیگیری به چه صورت خواهد بود و آیا فراگیری بیماری کرونا تاثیری در این مورد دارد (واحد مسکونی واقع در تهران می‌باشد) ؟
با تشکر از متخصصین محترم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با۲۵ درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید

با ارسال اظهارنامه به مستاجر موضوع تخلیه را منعکس کنید در صورت عدم تخلیه در موعد مقرر دادخواست تخلیه را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

بله ممکنه ب دلیل وجود شرایط کرونایی دستور تخلیه موقتا صادر نشود اما در روند پیگیری از طریق دفاتر خدمات اظهارنامه ای تحت عنوان عدم پایبندی مستاجر ب توافق و مفاد اجاره نامه تنظیم کنید و درخواست صدور حکم تخلیه از طریق مراکز مربوطه نمایید

اظهارنامه از طریق دفتر خدمات قضایی مبنی بر تخلیه ارسال کرده و درصورت عدم توجه و اقدام مستاجر ، دادخواسن تخلیه فوری تنظیم کنید

با سلام
اظهارنامه ای با عنوان الزام به تخلیه مورد اجاره ظرف ( فلان زمان ) برای مستاجر ارسال مینمایید و اگر مستاجر در زمان تعیین شده اقدام به تخلیه ننمود بر علیه ایشان از طریق مراجع قانونی اقامه دعوی خواهید نمود

ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر تخلیه ملک به ایشان ارسال کنید(از طریق دفاتر خدمات قضائی) سپس با مراجعه به دفاتر یاد شده ، اقدام به ثبت درخواست تخلیه(تحت عنوان تخلیه ملک استیجاری که مدت قرارداد اتمام یافته) نمائید که ظرف یک هفته دستور تخلیه از طریق شورا صادر خواهد شد.

با سلام
شما باید اول اظهارنامه بفرستید اگر در مهلت داده شده اقدام نکرد از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید