آیا من محکوم به پرداخت نفقه خواهم شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۶ #65119158

با سلام

خانمم چهار‌ ماه پیش منزل رو ترک کرد بنا به اختلافاتی و گفت برنمیگرده من دادخواست تمکین مبنی بر الزام به تمکین خاص و عام و همچنین اظهارنامه فرستادم پرونده من در دادگاه خانواده بود که رای صادر شده، به دستور قاضی من منزل مستقل با امکانات گرفتم
رای دادگاه میگه به موجب ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی موجب ضرر بدنی بشه میتونه امتناع کنه از تمکین و برگشت به خونه من اعتراض زدم به حکم، لازم به ذکر هست خانمم با ارائه گواهی پزشکی قانونی علیه من طرح شکایت مبنی بر ضرب و شتم هم کرده که پرونده رفته دادگاه و هنوز وقت رسیدگی ندادن اما من هیچ وقت همسرم رو نزدم و شاهد هم دارم یعنی قبل از اختلاف با پدر و مادرم زندگی میکردیم تو یه خونه که خانمم تا روزی که تو خونمون بود هیچ ضرب و جرحی اتفاق نیفتاده مادر، پدر، و همسایه مون شاهده.
آیا احتمال داره پرونده تو دادگاه تجدید نظر رای اش عوض شه و من حکم تمکین بگیرم؟
خانمم در حالی مدعی شده که من زدمش که دو بار سابقه خودکشی از طریق خوردن قرص و بستری در بیمارستان داره و مدارکشم موجوده
این در حالیه که من تو دادگاه کیفری هنوز مجرم شناخته نشدم.
آیا محکوم به پرداخت نفقه میشم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عوض شدن رای دردادگاه تجدیدنظر ، بستگی به صدمات واره به زوجه است . یعنی اگر کتک خوردن ساده ودرحدکبودی بوده ،رای تمکین صادر میشود

در صورتی که ضرب و جرح از جانب شما اثبات شود محکوم به پرداخت نفقه میشوید و درخواست تمکینتان نیز رد میشود .

سلام شما درخواست کنید تا پرونده تمکین در تجدید نظر متوقف باشد تا نتیجه پرونده ضرب و شتم به صورت قطعی مشخص شود .

درصورتی حکم ضرب جرح محکوم شوید تمکین شما رد میشه