آیا امکان خرید پشت بام از دیگر ساکنین ساختمان وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۷۴ #65112162

با سلام مالک طبقه چهارم از یک آپارتمان چهار طبقه هستم در شهرستان قائمشهر.آیا امکان خرید پشت بام از دیگر ساکنین ساختمان وجود دارد؟اگر دارد مراحل خرید چیست که از لحاظ قانونی بدون ایراد باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان خرید پشت بام بدلیل اینکه جز مشاعات ساختمان وجود ندارد

خیر پشت بام جز مشاعات ساختمان است و تصرف در آن منوط به اذن کل مالکین خواهد بود

به موجب بندج آئین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمانها بام (پشت بام) و کلیه تاسیساتی که برای استفاده عموم شرکا و یا حفظ بنا در آن احداث گردیده است جزو قسمت های مشترک تعیین گردیده است.
حق استفاده از مشاعات، جزء حقوق ثابتی است که به‌موجب قانون ایجاد شده و بدون مجوز قانونی قابل زوال یا سلب از صاحب حق نیست. بدین ترتیب، توافق مالکین بر استفاده انحصاری یکی از آن‌ها از مشاعات، ماهیتا واگذاری حق انتفاع نیست بلکه اذن در انتفاع تلقی و قابل رجوع است. همچنین توافق مالکین سابق بر استفاده انحصاری یکی از آن‌ها از مشاعات، قابل تحمیل به مالکین جدید نیست.

با سلام
خیر جز مشاعات می باشد

خیر امکان خرید قسمت مشاع ساختمان وجود ندارد

پشت بام آپارتمان مشاعی هست و مشترک بین تمامی اعضای آپارتمان ک قابل استفاده برای تمامی اعضا و همه در آن سهیم اند بنابر این امکان آن وجود ندارد

درود بر شما، با توجه به اینکه پشت بام از مشاعات ساختمان است، لذا نمیتواند تحت تملک یک واحد قرار بگیرد و خرید آن انجام ناپذیر است.