برای پاک شدن سوپیشینه چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۸ #65104663

من به همراه ۱۹نفر دیگه در یک منزل مسکونی در تهران توسط اداره آگاهی به اتهام شرکت هرمی دستگیر شدم(من واقعا از شرکت های هرمی که به این شکل در کشور کار می کردن اطلاع نداشتم و واقعا برای استخدام گمرگ اونم با اعتماد به دوستم رفتم و نه پولی دادم ونه پولی عایدم شده و نه کسی رو به این شبکه وارد و این رو به قاضی هم گفتم البته تمام اون ۱۹ نفر دیگه هم گفتن که ماهم کسی رو وارد نکردیم ا ما در جلسه آخر دادگاه‌ قاضی گفتن که اتهام قبول دارید منم با وجود بی گناهی مجبور بودم بگم بله چون دفع قبل گفتم قبول ندارم و به بازداشتگاه اوین فرستاده شدم ) و به دستور بازپرس پرونده با قرار یک میلیارد تومن در بازداشتگاه اوین بازداشت شدیم و در بازداشتگاه اوین از ما عکس گرفتن و از تمام انگشت های اثر انگشت گرفتن و بعد با گذاشتن وثیقه آزاد شدیم و با تشکیل شدن دادگاه به حکم به سه ماه یک روز حبس تعزیری داده شد که این حکم به مدت یکسال به حالت تعلیق در امد من بعد یک سال حکم تعلیق می تونم برای استخدام در نظام یا سایر مشاغل دولتی اقدام کنم یا نه؟ تو رو خدا راهنماییم کنید کل زندگیم روی هواست

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سو سابقه موثر نمی باشد و مشکلی در استخدام ایجاد نمی گردد

با سلام باتوجه به درجه جرم محکومیت موثر کیفری محسوب نمی شود و شما میتوانید جهت استخدام ثبت نام کنید

سوء پیشینه ثبت شده است اما در استخدام ارگانهای مختلف متفاوت است و بهتر است شما ثبت نام را انجام دهید و در گزینش نهایی اصولا راجع به این موارد تحقیقات اعمال می‌شود

با سلام ،
این مورد جز محکومیت کیفری مؤثر، تلقی نمی شود ، لذا در گواهی سوپیشینه شما درج نمی گردد.

با درود منعی جهت استخدام نیست سوپیشینه موثر نیست

با احترام سوء پیشینه موثری نخواهد بود