فروش وکالتی خودرو به مدت محدود چه مشکلی میتواند برای فروشنده ایجاد نماید؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۷۰ #65072566

فروش وکالتی خودرو به مدت محدود چه مشکلی میتواند برای فروشنده ایجاد کند؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام هرتخلفی برای خریدار مسوولیت ایجاد می نماید.

سلام بر شما.با پایان مدت وکالت‌نامه وکالت از بین میرود و ممکن است مشکلاتی برای طرفین بوجود بیاید.موفق باشید

با سلام علی الاصول برای فروشنده مشکلی ندارد و بیشتر در موارد وکالتی برای طرف دوم هر از گاهی مشکلاتی ایجاد میشود اینکه تا قطعیت سند به نام طرف مقابل نباشد میتواند فروشنده همزمان به چند نفر بفروشد اما اساسا برای فروشنده اگر ضوابط و مقررات را رعایت کرده باشد ایجاد مسئله نخواهد کرد

بنام خدا
با سلام
متاسفانه در رویه عملی در برخی از موارد مشاهده میشود مالک قبلی اتومبیل که وکالتنامه داده به بهانه های مختلف طلب وجه مینماید
پس بهتر است در مواقع اتومبیل خریدن و حتی فروختی
]]وکالت فروش نسبت به سند اتومبیل بدون مدت ]]
و نسبت به پلاک اتومبیل طبق عرف که همه با قید مهلت اقدام که پلاک از روزی که ملی و شناسنامه دارای گردیده فروشنده حق نگرانی دارد بابت هر نوع تخلف
حتی اگر در دفاتر اسناد رسمی معامله شاهد باشد اتومبیل
به نظر میگردد بهترین راه برای هر دو شب وکالت فروش باشد از چندین بابت
۱ففروشنده ثمن را کامل تحویل و پای سند چیزی نمی ماند
۲ نیاز به دوبار حضور فروشنده یک بار برای وکالتنامه فک پلاک و یک بار انتقال سند رسمی منقول نیست
۳خریدار با خیال راحت با توجه به قیمت عرفی این روزهای اتومبیل که بالاست که سند بنام وی صد درصد چون وکالتنامه فروش دارد راحت است
۴خریدار چنانچه اتومبیل را فروخت همان وکالتنامه رو توکیل و اهم نیازی به حضور چندین باره مالک اسبق نمی باشد
و کلی فایده دیگر که مجال ان نیست و به کلیات بسنده میکنیم./
نکته./
ضمنا خریداران محترم اتومبیل وفق آیین نامه اتحادیه نمایشگاه داران تحت هر عنوان تا ۲۴ساعت مهلت فسخ دارین حتی میتوانید بگوئید بنده خوشم از این ماشین نیامد و در اصل این مهلت برای کارشناسی های بدنه و فنی الخصوص موتور و گیربکس اتومبیل میباشد و اهم ان بدنه اتومبیل /،
با کمال اظهار ادب و احترام

هر تخلفی صورت گیرد برای خریدار مسئولیت دارد

با سلام
بعضی از خریداران خودروهای دست دوم هنگامی که با وکالت‌نامه به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند، نه‌تنها موفق به تعویض پلاک نمی‌شوند بلکه خودرو بلافاصله در پارکینگ مرکز توقیف می‌شود! موارد زیر، مهم‌ترین دلایل توقیف فوری خودرو هستند:

۱) شکایت پلیس امنیت اخلاقی به دلایلی مثل بدحجابی

۲) شکایت از طرف بانک و یا سند خودرو در رهن بانک باشد

۳) شکایت قضایی مثل توقیف اموال مالک برای پرداخت مهریه یا نفقه

۴) مشکلات انحصار وراثت

۵) از همه مهم‌تر، داشتن شکایت قاچاق کالا یا پلاک جعلی

اگر هر کدام از این شکایات روی خودروی شما وجود داشته باشند، انتقال سند و آزاد کردن آن دردسر زیادی خواهد داشت.

با سلام زمانی که پلاک فروشنده بر روی خودرو باشد، هر تخلف و حتی جرمی که با خودرو انجام شود، مسئولیت آن با فروشنده است از طرفی خریدار نیز ممکن است بعد از خرید خودرو متوجه شود که خودرو جریمه داشته و تخلفات قبل خودرو را بپردازد یا ممکن است فروشنده خودرویی را با اتاق تعویضی یا قطعات تعویض شده به فروش برساند که این موضوع در مراکز تعویض پلاک مشخص شده و مشکلاتی را برای فرد خریداری به وجود می آورد.