باید چیکار کنم که بتونم ماشینم رو درست کنم خسارتم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۲ #65055925

با سلام
بنده تصادفی داشتم مقصر حادثه که از پشت بمن زده بیمه شخص ثالث نداره پلیس ماشینش رو به پارکینگ برد
حالا طرف ماشین منو درست نمیکنه و هزینش رو هم نمیده
از طرفی این خودرو منبع درامد من هست و نمیتونم مدتها بخابونمش
باید چیکار کنم که بتونم ماشینم رو درست کنم خسارتم رو بگیرم و افت قیمت ماشینم رو
خسارتم حدود ۵ الی ۶میلیون هست
ایا کارشناسی باید خسارت خودرو رو تایید کنه؟تا دراینده طرف نیاد بگه خسارت کم بود فاکتور سازی کرده

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا مراتب را از طریق شورا با جلب نظر کارشناس رسمی تامین دلیل نمایید و متعاقبا اقدام به طرح دعوا علیه مقصر نمایید

سلام
به شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه خسارت با ارجاع امر به کارشناس به طرفیت مقصر بدهید.

شما از شورای حل اختلاف محل دادخواستی مبنی بر تامین دلیل و میزان خساره وارده مطرح نمایید که با نظر کارشناس وضعیت فعلی اتومبیل شما و میزان خسارت آن نوشته شود

به شورای حل اختلاف مراجعه وتامین دلیل نمایید یعنی کارشناس رسمی دادگستری خسارت وارده به خودرو را تایید کنه