همسرم از حق حبس استفاده می کند،چگونه عدم تمکین را بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۳ #65034912

من و همسرم سه سال در دوران عقد هستیم و حدود یک ساله ایشان قطع ارتباط کردند با من و مهریه را اجرا گذاشته اند و درخواست نفقه دادن،آیا با توجه به باکره بودن ایشان و پرداخت اولین قسط مهریه من می تونم درخواست عدم تمکین ایشونو بگیرم،البته قبل از تقسیط مهریه تقاضای تمکین داده بودم که در دادگاه اول رای به نفع من و در دادگاه تجدیدنظر رای با توجه به حق حبس به نفع ایشون صادر شد
با توجه به استفتا اکثر مراجع تقلید که زوجه بعد از دریافت اولین قسط مهریه می بایست تمکین خاص و یا عام انجام دهد و اگر انجام نداد حق نفقه ندارد من چطور می تونم عدم تمکین ایشونو بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
زن تا پایان پرداخت مهریه دارای حق حبس می باشد

سلام ودرود
حق حبس زوجه تا پرداخت اخرین قسط مهریه پا برجاست

متاسفانه حق حبس زوجه محفوظ است و تحت هیچ شرایطی نمی توان او را الزام به تمکین کرد

سلام حتی با پرداخت به موقع اقساط ، حق حبس زوجه از بین نمی رود و این حق تا پایان اقساط مهریه ثابت و قابل اجراست . مگر این که زوجه خودش تمکین نماید . در طول این مدت زوجه مستحق نفقه هم می باشد .