ترک منزل بدون اجازه و فحاشی و تهمت چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۶ #65033154

با سلام
همسر من بخاطر دخالت های مادرش و با پیشنهاد مادرش منزل من رو بعد از گذشت ۴ ماه از عروسی بدون اجازه ترک کرده ومنم ریش سفیدای فامیل رو فرستادم که برگرده ولی برنگشته،خودمم دوبار رفتم دنبالش که حتی راهم ندادن برم توی خونشون
نزدیک ۱۰ روز پیش با حکم قضایی جهیزه شو بردن ولی من نه دادخواست تمکین دادم نه چیز دیگه ای
با ادعای واهی اماکن رو ریختن توی خونمون و تمام وسایل الکترونیکی من رو بردن که بعد از چند روز مشخص شد که ادعای داشتن عکس ناموس مردم یک تهمتی بیش نبوده و با حکم دادستان تمامی وسایلم برگردونده شد.ولی خانواده زنم توی روستا شایعه کردن که ۲۵۰۰ تا فیلم غیراخلاقی داشتم که موجب آبروریزی بیش از حد من و خانوادم شده شده که حتی نمیتونیم از در خونه بیرون بریم
پدر زنم جلوی بابام و داداشم به مادرم تهمت زنا زده که صدای ضبط شده ش موجوده،آیا صدای ضبط شده جرم محسوب میشه؟آیا شهادت پدرو برادرم توی دادگاه به این جرم اکتفا میکنه؟
آیا طلاهایی که پدرم دوران عقد براش خریده و الان همشونو برده ،میتونم با ارائه فاکتور پس بگیرم؟بعنوان هدیه تلقی نمیشن؟با چه تبصره و قانونی میتونم طلاهارو پس بگیرم؟(موقع خرید طلا بابام چندین بار گفت که طلا مثل پول نقده،هرچی بخرین موقع ساخت خونه میتونین بفروشین و ازش استفاده کنین)
ادعای جدیدشون اینه که من مشکل جنسی دارم و یه آبروریزی جدیدی بار اوردن،ولی من نه مشکل جنسی دارم ،نه اعتیاد،نه رفتار سوء و نه بداخلاقی که حاضرم پیش روانشناس،پزشکی قانونی و ... برم و این حرفمو ثابت کنم
ممنون میشم یه راهنمایی جامع کنین،چون ساکن روستا هستم و وضعیت مالی خوبی ندارم مجبورم اینطوری با وکلا در ارتباط باشم.
تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص قذف ( انتساب زنا به مادرتان ) شهادت پدر و برادرتان کفایت می کند .
طلاها هبه است و در صورت موجود بودن و ارائه فاکتور ، می توانید از هبه رجوع کرده و مسترد کنید .
در نشر دروغهای متعدد و توهین هایی که به شما شده می توانید از ایشان شکایت کنید .