آیا ملک مورد نظر به پدرش به ارث می رسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۲ #65030018

شخص محجور و مجردی، ملکی بنامش بوده و فوت نموده و در زمان فوت پدرش در قید حیات بوده است.
یا سایر خواهر و برادر ها هم از او ارث می برند؟
و آیا قیم این شخص محجور میتواند ملک مورد نظر را به نفع خودش به فروش برساند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه طبقه اول زنده میباشند ارث به سارین نمیرسد و شمال پدر مادر و فرزندان شخص میشود

سلام
باتوجه به اینکه پدر ایشان در قید حیات میباشند،لذا ارثی به سایرین نخواهد رسید
با فوت پدر،ارث پسر نیز جز اموال او محسوب و در حکم ماترک ایشان به سایر وراث خواهد رسید.
قیم نمیتواند اقدامی در این خصوص بعمل آورد

سلام. فقط پدر ارث میبرد.. و قیم مورد نظر نیز نمیتواند چنین کاری کند . ودرصورت مبادرت به انجام چنین کاری عملش باطل خواهد شد

ملک با وجود وارث طبقه اول (پدر) به سایرین نمی رسد در صورت فوت پدر به سایر فرزندان میرسد.

سلام، ورثه این فرد محجور براداران و خواهران و مادر ایشان است چون پدرشان فوت شده اند