آیا حق اعتراض صحیح می باشد یا باید از قاضی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #65027219

سلام
من درخواست طلاق دادم و زوجه به داگاه مراجعه نکردند و بعد از یک سال حکم طلاق حضوری برام صادر شد و بعد از ۴۵ روز حکم قطعیت بهم دادند و بردم دفتر طلا از طرفی هم دادخواست اعصار دادم و منتظر دادخواست اعصار بودم که برام ابلغیه اومد که رای اصلاحی بعلت اشتباه سهوی قاضی تبدیل به طلاق غیابی شد و قابل اعتراض می باشد در صورتی که بیش از ۸۰ روز گذشته بود و الان زوجه حق اعتراض داره

بخاطر صدور حکم قطعیت و دوبار صدور اصلاحیه قابل اعتراض بعد ۸۰ روز و وارد کردن خسارت به من هم از بابت نفقه و هم احتمال به تاخیر افتادن مهریه و حساب کردن ان به نرخ روز که تورم هر روز بالا میره

ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت از قاضی به این دلیل پذیرفته نیست

با سلام

شما میتوانیددر صورتی که مدعی هستید به دلیل اشتباه یا تقصیر یک قاضی ضرری به شما وارد شده است، ابتدا باید دادخواستی برای اثبات تقصیر یا اشتباه قاضی به دادگاه عالی انتظامی قضات تقدیم کنید و بعد در صورتی که این دادگاه حکم به وجود تقصیر یا اشتباه مورد ادعای شما صادر کرد، با این حکم مجددا دادخواستی به دادگاه عمومی حقوقی تهران بدهید تا بر مبنای این حکم میزان خسارت را تعیین و حکم به جبران خسارت دهد. باید بدانید در صورتی که دادگاه عالی انتظامی قضات تقصیر یا اشتباه قاضی را احراز کرده باشد، دادگاه عمومی باید از این نظر تبعیت کند و صرفا در مورد میزان خسارت امکان اظهارنظر دارد، نه اصل جبران خسارت. حال بسته به این که ضرر وارده به خاطر اشتباه قاضی بوده باشد یا تقصیر او، دولت یا خود قاضی مسئول جبران خسارت خواهند بود.