مدیر منابع انسانی میگه باید تایید من رو میگرفتی نه مدیر عامل؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۰ #65026784

با سلام
من در تاریخ ۱۷-۱۰ از کارم استعفا دادم و پیش نیرو انسانی بردم، نیرو انسانی گفت که باید مدیر عامل تایید کنه و پیش مدیر عامل اما مدیر عامل روی برگه نوشت موافقت نمیشه و یه امضا ساده زد و من بعد ۲ روز دوباره رفتم پیش مدیر عامل و صحبت کردم و مشگلم رو بهش گفت که دلیل استعفام چیه (کلا میخاستم یکماه مانده از قرار دادم دیگه ادامه همکاری ندم). بلاخره قبول کردن و گفتن تا ۳۰-۱۱ بیا و من تو این مدت چند باز گفتم که نیرو بیارید که کارهامو تحویل بدم اما خبری از نیرو نشد و من خودم به مدیر عامل گفتم که کارهامو به یکی از نیروهایی که الان مشغوله تحویل میدم و تمام و کامل تحویل دادم و امضا از اون شخصم دارم. حالا که امدم بیرون بعد از حدود ۴۳ روز کار مدیر منابع انسانی من رو تهدید به ترک مار میکنه و میگه باید تایید من رو میگرفتی نه مدیر عامل، اما همکارام شاهد کار من بودند، من باید چیکار کنم، الان داخل یه شرکت دیگه کار میکنم.

در ضمن نامه ای به من داده نشد که مدیر عامل موافقت کرده فقط شفاهی گفته شد

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برابر قانون ، موافقت مدیرعامل با استعفا کفایت میکند .

به لحاظ حقوقی تصمیم‌گیرنده مدیر عامل می باشد