ما باید چطور روی این فاکتور اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۹۹ #65022740

سلام ما دفتر فروش سم و کود داریم ۱۷میلیون جنس دادیم به یه مشتری و معادلش ازش چک گرفتیم اما خریدار چکش رو ثبت نکرده در سامانه صیاد حالا هم هرچی تماس میگیریم میگه ثبت نمیکنم برید قانونی اقدام کنید ما باید چطور روی این فاکتور اقدام کنیم فاکتور توی اکسل ثبت شده و فقط ازش امضا داریم، آیا این چک اصلا قانونی هست؟؟؟

مشاوره حقوقی چک
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه وجه چک بدهید

دادخواست مطالبه بدهید...

اگر چک صیادی ، در سامانه صیاد ثبت نشود :
مشمول قانون صدور چک نمی شوند و صرفا نقش یک سند عادی را دارد که نشان می دهد از شخصی طلب دارید.

باسلام
به استناد فاکتور میتوانید برای مطالبه وجه چک اقدام کنید

درود دادخواست مطالبه وجه چک تقدیم نمایید

با درود چک قابل مطالبه است

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه چک تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.