منع تعقیب قابل اعتراض است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۶ #65021114

با سلام و احترام،
مورد اول: نزدیک به دو سال است که مستقیما به دادسرای قضات مراجعه نمودم و از قاضی شکایت نمودم. پس از دوسال پیگیری مداوم و آمد و شد از شهرستان دیدم عملا هیچ اقدامی در پرونده صورت نمیگیرد یعنی دادیار پرونده ۶ مرتبه درخواست گزارش از پرونده را نموده ولی دادگاه مربوطه با وجود اینکه در تهران مستقر می‌باشد، گزارش را ارسال نمی‌نمود. لایحه‌ای تهیه کردم و درخواست اعمال ماده ۲۶ از قانون نظارت بر رفتار قضات کردم. قاضی طرف شکایت خیلی نفوذ داره و سرشناس است. امروز پس از گذشت ۲ ماه از درخواست اعمال ماده ۲۶، پیامی مبنی بر منع تعقیب برایم ارسال شده، با وجود اینکه تخلفات بسیار فاحشی وجود دارد و اسناد و ادله محکم نیز موجود است.
ولی قرار منع تعقیب صادر شده و بنده یقین دارم اعمال نفوذ گردیده است.
سوال مشخص بنده از حضرات محترم این است:
۱- باید از کجا پیگیری کنم، ۲- منع تعقیب قابل اعتراض است،اگر نکته ای هست لطفا راهنمایی کنید.

مورد دوم: شکایت از قاضی انتظامی کانون کارشناسان به دادسرای قضات نمودم. همانطور که مستحضرید قبل از واریز هزینه شکایت، ابتدا شکایت توسط مسئول مربوطه بررسی می‌شود و اگر قابل طرح باشد هزینه واریز و ثبت می‌گردد. پس از پیگیری که انجام دادم به بنده میگن به علت عدم صلاحیت دادسرا پرونده بایگانی شده!!!
البته ناگفته نماد قاضی مورد شکایت از بزرگان قوه قضائیه است و اکنون هم در سمت یکی از معاونین قوه مشغول به خدمت می‌باشد.
لازم به توضیح می‌باشد: بنده از طریق حفاظت اطاعات قوه این موضوع رو پیگیری نمودم موضوع از طریق شخصی در حفاظت مورد پیگیری قرار گرفت و کار خوب پیش می‌رفت تا آنجا که مجبور به تشکیل کار گروه در شورای عالی به درخواست حفاظت اطلاعات شدند و در نهایت پرونده را برای اعلام نظر به قاضی مورد اتهام ارسال نمودند که یک دفع خبر فوت شخصی که موضوع را در حفاظت پیگیری می‌کرد رو شنیدم، امروز که با حفاظت تماس گرفتم شخصی که جایگزین ایشان شده گفت که ما هیچ اطلاعی از پرونده نداریم و اصلا این موضوع ربطی به حفاظت نداره و ایشان اشتباه کرده در این خصوص ورود کرده ( منظور اون شخصی که فوت کرده ) و حاضر به ادامه مکالمه نشد و تلفن رو قطع کردند. فارق از اینکه ایشان تخلف عمدی داشته یا سهوی، مسلما تخلف فاحشی صورت گرفته است در این خصوص هم لطفا راهنمایی کنید آیا فرمایشات رئیس قوه در حد تبلیغات است که با متخلفین در هر پست و مقامی برخورد می‌شود یا واقعیست لطفا اگر کسی راهکاری داره اعلام نماید. دقیقا تمام زندگی بنده به این موضوع ارتباط مستقیم دارد.
با تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به قرار مذبور ظرف مدت ده روز اعتراض نمایید.

قرار منع تعقیب ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ به شاکی قابل اعتراض است

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. صدور قرار منع تعقیب طرف ده روز پس از ابلاغ قابل اعتراض می باشد که به موارد اعتراض وارده در پرونده در دادگاه انتظامی قضات بررسی و رسیدگی می گردد..
در خصوص سایر موارد اعلامی... جهت اظهارنظر قطعی ملاحظه و بررسی اوراق پرونده لازم و ضروری می باشد که پیشنهاد می گردد با مدرک مستند حود از یک حقوقدان برجسته در شهرتان مشاوره و کمک بگیرید..
موفق یاشید..

-- قرار منع تعقیب ظرف مدت ۱۰ روز پس از ابلاغ به شاکی قابل اعتراض می باشد .
-- در صورت اعتراض ، پرونده به دادگاه ارسال شده و اعتراض شاکی در دادگاه انتظامی قضات بررسی میشود .

باسلام
میتوانید به قرارصادر اعتراض نمائیدودر دادسرای کارکنان دولت هم میتوانید ازایشان شکایت کنید.