میخواهم اموالمو بنام پدرم کنم به نحوی که بعدا بتونم ازش بدون مشکل پس بگیرم، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۰ #65007250

با همسرم به مشکل برخوردم و چندین بار منو تهدید به گرفتن مهریه کرده لذا میخواهم اموالمو ( خونه و ماشین ) بنام پدرم کنم به نحوی که بعدا بتونم ازش بدون مشکل پسش بگیرم و مشکل ساز نباشه

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام کاربر گرامی
میتوانید اقرارنامه ای درمحضرازپدرتان اخذکنید مبنی, براینکه اموال مذکورمتعلق به شماست وایشان متعهدشوند هرزمان شمابخواهید سند آن رابه نام شما منتقل نماید

با سلام و احترام مخاطب عزیز و گرامی بهتر است راهی برای مصالحه و سازش و اصلاح روابط زناشویی و ترمیم آن با همسرتان جستجو کنید و اموال خود را حفظ کنید به فرض که عملا شما بتوانید چنین نقل و انتقالی را انجام دهید ولی بدانید دین مهریه در هر صورت به علت لازم الاجرا بودن سند رسمی ازدواج در هر صورت ولو به تقسیط قابل مطالبه و دریافت است. و در شرایطی هم امکان ابطال معاملات و انتقالات صوری به قصد فرار از دین نیز وجود دارد.

با سلام می توانید در دفتر اسناد رسمی یک بیع شرط منعقد کنید به این شکل که مثلا اگر تا ده سال آینده کل ثمن مورد معامله را به پدرتان برگردانید ملک مجددا به ملکیت شما برگردد