از اون یارو نه شماره ای داره نه چیزی،فقط آمبولانس اومده داداشمو برده و دیشب بردنش اتاق عمل و گفتن استخوان رانش شکسته حالا میشه اون راننده رو پیدا کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۲ #65004963

داداش کوچیکم سوار موتور بوده و تصادف کرده با یه سمند و پلیس اومده کروکی کشیده و مقصر سمند بوده ،بابام میره سر صحنه تصادف ولی از اون یارو نه شماره ای داره نه چیزی،فقط آمبولانس اومده داداشمو برده و دیشب بردنش اتاق عمل و گفتن استخوان رانش شکسته ،حالا میشه اون راننده رو پیدا کرد؟پیش کی باید بریم ؟چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق بررسی دوربینهای مداربسته شماره پلاک را پیدا نمایید

با سلام طرح شکایت نمایید

باسلام و درود شما می توانید علیه راننده متخلف شکایت مطرح نمایید.

براساس پلاک سمند از مالک آن شکایت کنید.

باسلام چنانچه پلیس در صحنه تصادف حضور پیدا کرد و کروکی کشیده مشخصات و اطلاعات راننده مقصر ثبت شده با دریافت مشخصات شکایت خود را مطرح کنید

سلام.سلام.علیه راننده متخلف شکایت مطرح کنید...

با سلام .علیه راننده سمند شکایت کنید .