منو تهدید کرده و مانع ملاقات فرزندم میشود، مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۵ #65003276

سلام خسته نباشید.من رفتم بچمو ببینم پدر زنم فحاشی کرد درب منزلم را قفل زده و منو تهدید کرد که از درب منزل عکس و فیلم گرفتم این مجازاتش چیه؟ و ممانعت از دیدن بچمم کرد. و بابت اون شکایت افترا هم ادعاعی شرف کردم.؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هم تهدید جرم هست و هم ممانعت از ملاقات فرزند می توانید علیه وی شکایت نمایید

سلام
بر اساس ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی در صورتی که به علت طلاق و یا هر جهت دیگر ابوین در یک منزل سکونت نداشته باشند ، دادگاه برای هریک از ابوین که طفل تحت حضانت او نیست ، حق ملاقات با فرزند تعیین می نماید که جزئیات این ملاقات با دادگاه خانواده می باشد .
طبق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده ممانعت از ملاقات فرزند جرم است.
هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.
منو تهدید کرد که از درب منزل عکس و فیلم گرفتم این مجازاتش چیه؟
هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»