همسایه ها می توانند اعتراض کنند و بگویند که مقدار اضافی جزء مشاعات است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۸ #64995495

سلام ساختمان ما ده واحدی میباشد و در سند همه متراژ پارکینگ ها ۱۱ متر زده شده ولی پارکینگ یکی از واحد ها بزرگ تراز ۱۱ متر است ولی در سندش ۱۱ متر است به طوری که میتواند بدون مزاحمت برای دیگران ۲ خودرو پارک کند آیا کار ایشان قانونیست یااینکه همسایه ها می توانند اعتراض کنند و بگویند که مقدار اضافی جزء مشاعات است . اگر تعداد بیشتری از وکلای عزیز نظر خود را اعلام کنند بسیار ممنونم . با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست عزیز سوال تکراریست، با تکرار سوال، پاسخ‌ها تغییری نخواهد کرد.

ایشان در حد قید شده در سند حق تصرف دارد . تصرف بیشتر در مشاعات مجاز نیست

متراژی که در سند ذکر گردیده ملاک می باشد .

با سلام، ایشان صرفا در حدود درج شده در سند حق تصرف دارند

سلام و ارادت
ایشان در حدود ۱۱ متری که دارند اگر میتوانند صد ماشین هم پارک کنند و نسبت به اضافی متراژ حق پارک ندارند اگر دو خودروی ایشان در فضای ۱۱ متر جا میشود مشکل و منعی ندارد اگر فضای بیشتری اشغال میکند بایستی با اذن مابقی مالکین باشد .

ملاک سند است، و ایشون در حد متراژی که در سند نوشته شده حق تصرف دارند و در خصوص تصرف بیشتر باید رضایت کل مالکین اخذ شود

درود
سوال تکراری است و پاسخ داده شده است لطفا سوال تکراری نپرسید.