جرم تهمت دزدی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۰ #64988681

ما در یه مجتمع ۱۰۰ واحدی که طبقه ۷ هستیم من و برادرم و پدر و مادرم که مریض هستن از طرف همسایه‌ها الآن مدت سه هفته هست که با صدای کوبیدن فحش های ناموسی مورد از اراذیت هستیم و با تهدید کردن نمیتوانیم بیرون بروی متر و خدا چه اقدامی باید انجام دهم

مشاوره حقوقی افترا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید ضمن تهیه دلایل مستند دعوا اقدام به اقاامه دعوا نمایید
در صورت احراز مجرمیت ایشان به پرداخت جزای نقدی محکوم می شوند

مجازات جزای نقدی دارد .

درود بر شما ،چنانچه قادر به اثبات باشید، بهتر است شکایت کنید، مشمول جزای نقدی خواهد بود.

بادرودوسلام چنانچه مدارک و مستنداتی دارید به جرم توهین شکایت تقدیم نمایید.

با سلام و درود . با پلیس ۱۱۰ تماس بگیـرید تا در محل حاضـر و از مراتب مذکور گزارش تهیه کنند .

سلام به جرم مزاحمت و توهین شکایت از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

اگر مدارکی دارید میتونید به جرم توهین و ازار و اذیت شکایت کنید