شکایت کردن، چیکار میشه انجام داد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۶ #64980734

سلام چکی داشتم که برگشت خورد و به جاش یه چک دیگه دادم و ۶میلیون پولشو پرداخت کرد مابقی حساب ۴/۵هست که الان شکایت کردن و میگن باید ۵تومن پول بدی و ۳/۷مسلسون پول وکیل چیکار میشه انجام داد و چک اولی رو هم پس نداده

مشاوره حقوقی چک
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام سوال واضح نمی باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست استرداد لاشه چک را تنظیم نمایید

درود
در خصوص چکی که پاس شده است، دادخواست استرداد بدهید.

حق الوکاله وکیل طبق تعرفه محاسبه می شود این مبلغ بسیار زیاد است.

از ططریق اظهارنامه اقدام اولیه و سپس دادخواست استرداد لاشه چک

درود برشما
می توانید ابتدائا اظهارنامه دهید و در صورت عدم تحویل چک دادخواست استرداد لاشه ی چک را بدهید

با درود سوال شفاف نیست.