سلب آسایش همسایگان درب منزل و تهمت و افترا و توهین، چطور قابل پیگیری قضایی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۴ #64979435

با سلام خدمت شما.
من مشکلی که دارم اینه که چند وقتی هست چون حرف حق را در ساختمان میزنیم و با شرایط ساختمان مشکل داریم بقیه ی همسایه ها با لج و لج بازی قصد تهمت زدن و افترا دارند و هر اتفاقی در ساختمان رخ میده میگن کار شماست بدون هیچ مدرکی صرف مشکلی که با ما دارن. حالا امروز درب منزل اومدن و سر و صدا کردن که تو پارکینگ رد آشغال بوده کار شماست بدون این که بگن دلیل شما چیه هر اتفاقی می افته میگید شمایید و با ایجاد سر و صدا و جر و بحث با اعضای خانواده فقط آسایش ما رو بهم ریختن. از طرفی نمیدونم چه موردیه که برای همه چی میگن شاهد داشته باشید برای طرح دعوا و مطمئنا مشخصه در فضای خونه کسی دیگه ای جز اعضای خانواده زندگی نمیکنن که بشه شاهد پیدا کرد جز اعضای خانواده. در این مواقع ادم باید به وجدان خودش رجوع کنه و خدای من شاهده قصد اذیت و ازار کسی نداریم هیچکدوم اما همسایگان دیگر طبق اون چیزی که گفتم به دلیل ادعای حقی که داریم مثل این که میگیم سر و صدا زیاده تو ساختمان ناراحت هم هستند. و واقعا هم نمیشه سازش کرد با هیچکدوم چون دیگه میشناسیمشون ادم های نادرستی هستند شناختیمشون چون درب منزل ما فقط سر و صدا کردن و داد و بیداد در اخر این هم بگم ساختمان مدیر نداره. خواهشا اگر راهنمایی کنید چجوری حقمون بگیریم اسایش نداریم تا قانون جلوشون بگیره. خیلی ممنون از توجهتون

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص تهمت و افترا امر مشخصه که از طریق دادخواست کیفری و طرح در شعب صلحی قابل پیگری است و به نحوی از مشتکی عنهم تعهد نامه مبنی بر عدم تکرار به موارد فوق اخذ کرد و موضوع به صلح و سازش ختم کردد تا در نهایت در صورت تکرار به نحوی بتوانید از آنن تعهد نامه استفاده نمایید ولی به نظر حقیر در ابتدا ضمن تعیین مدیر ساختمان طبق قوانین مربوطه سایر ساکنین را نسبت به قانون و یا قوانین آپارتمان نشینی و سایر موارد تفهیم و توجیح کنید چه بسا موضوع خود به خود و بدون نیاز به اخذ تعهد نامه پس از طرح شکایت حل و فصل کردد.