آیا امکان درخواست ارجاع مجدد به پزشکی قانونی برای معاینه مجدد پس از صدور کیفرخواست است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹۴ #64978130

با سلام و خداقوت
در یک درگیری دماغ بنده شکست و پس از شکایت به پزشکی قانونی ارجاع دادن و شکستگی دماغ تایید شد چند روز بعد من متوجه شدم نمینونم به خوبی از راه بینی نفس بکشم و حرف زدنی صدام تغییر میکنه و شبا مجبورم با دهن باز بخوابم و از را اه دهن تنفس کنم نزدیک دو ماه از درگیری میگذره و دو روز دیگه وقت رسیدگی هست برای اقامه قسامه چون در حد لوث ثابت شده
میخواستم بدونم امکان داره در جلسه رسیدگی یا یک روز قبل از جلسه رسیدگی درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدم برای معاینه در مورد معایبی که بوجود اومده
اگر امکان داره لطف می کنید یک متنی پیشنهاد کنید
و یکی هم اینکه در جلسه قسامه روال خاصی هست یا اینکه مدارک و ادله هم لازمه
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید طی درخواست لایحه ای به دادگاه اقدام و پیگیری نمایید.

می توانید درخواست خود را به دادگاه ارائه دهید، با دستور قضایی ممکن است

"با سلام"
از دادگاه طی لایحه ای درخواست خود را اعلام فرمایید

با سلام
شما میتوانید در جلسه از دادگاه بخواهید معرفی دوباره به شما برای معاینه پزشکی قانونی ارایه دهد تا با بررسی دوباره مشخص شود مشکل از کجاست و در صورت نیاز دیه متعلق به شما افزایش خواهد یافت

- در مورد اعلام مشکلات حادث شده اخیر و درخواست از دادگاه برای معرفی دوباره و معاینه مجدد و ارائه گزارش تکمیلی از سوی پزشکی قانونی منع قانونی وجود ندارد .

- در جلسه اتیان سوگند تشریفات خاصی وجود نداشته و قاضی پس از بیان مراتب سوگند به کلام ا... و تایید شاهد اقدام به اخذ شهادت و اظهارات نموده و مراتب را صورتجلسه می نماید .