دادگاه چه رای رو صادر میکند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۸ #64971967

با سلام ، خانم بنده استرداد جهزیه زدن و بنده در شورای حل اختلاف امضا کردم که جهزیه ایشون رو طبق لیست سیاهه بهشون تحویل بدم اما در تاریخی که معین شده بود برای تحویل اجناس بنده کار واسم پیش اومد و نتونستم منزل باشم و بهشون پیامک دادم که ۳ روز بعد تشریف بیارید وسایلتون رو ببرید ، ۲ روز قبل از قرار دوم بنده زمانی که از سرکار به منزل رفتم متوجه شدم همسر بنده به همراه چند تن از بستگان قفل درب منزل بنده رو شکستن و در حال بار زدن تمامی وسایل از جمله وسایل شخصی بنده بودن که از طریق گوشی موبایل ازشون فیلم گرفتم و با ۱۱۰ تماس گرفتم ، مامور کلانتری در محل حاضر شد و بدون اینکه از جرم مشهود جلوگیری کنه فقط اظهارات بنده رو صورتجلسه کردند ، و زمانی که بنده خواستم مانع از بردن وسایل شم چند تن از بستگان همسرم بنده رو مورد ضرب و شتم با مشت و لگد ، شوکر و اسپری فلفل قرار دادند و همچنین تهدید به مرگ کردند و بنده ناچارا محل رو ترک کردم ، در این رابطه بنده فقط فیلمی که در حال بار زدن وسایل هستند رو دارم و ۴ عدد شاهد ، میخواستم ببینم شکایت کیفری کنم ؟ و اگر شکایت کیفری کنم چه حکمی رو قاضی میدن
درضمن مطمئن هستم هیچگونه حکمی مبنی بر ورود به منزل نداشتند اگر حکم داشتند حتما باید با مامور میومدن و این کار رو انجام میدادن.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانید شکایت کیفری کنید و شکایت به عنوان توهین و تهدید کنید

بادرودوسلام باعنوان توهین و تهدید تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

سلام
شکایت کنید و مستندات ،گزارش پلیس و شهود را ارائه کنید
موفق میشوید

شکایت ضرب و جرح عمدی و توهین و تهدید مطرح نمایید

باسلام میتوانیدشکایت کیفری مطرح نماید

سلام، بر اساس ماده ۵۸۰ قانون جزا شکایت کنید. از باب ضرب و جرح و ضرب و شتم هم میتونین شکایت کنید...

میتوانید به اتهام فک قفل و انتقال اموال بدون مجوز قانونی و ضرب و شتم اقدام به طرح شکایت نمائید .