اگر شهادت بدن به بنده هبه کردن در وصیت قابل قبول است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۲ #64970213

با سلام و خسته نباشید . اخیرا یه شاهد در مورد وصیتنامه پدرم پیدا شده که حاضر است بیاد در دادگاه شهادت بده که وصیت پدرم تنظیم کرده اگر شهادت بدن اون مقداری به بنده هبه کردن در وصیت قابل قبول است در دادگاه

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک سوم اموال در وصیت نامه قابل بخشش میباشد و بیش از آن منوط به تنفیذ باقی وراث متوفی است

سلام
نصاب شهود جهت اثبات امری در دادگاه ۲شاهد مرد میباشد لذا به نظر شهادت ایشان به تنهایی کافی نیست

با سلام
با وجود یک نفر شاهد دارای شرایط شهادت کافی نیست و نیازمند دو نفرشاهد هستی.لازم بذکر است که مورث صرفا نسبت به ثلث اموالش میتواند وصیت کند .

سلام
با توجه به اینکه شاهد شما فقط یک نفر می‌باشد و در موضوع مطروحه نیاز به دو شاهد می باشد، این موضوع بسته به شرایط امر متفاوت میباشد

با سلام
با توجه به اینکه فرمودید وصیتنامه باید عرض شود فقط تا یک سوم اموال متوفی طبق وصیتنامه قابل انتقال است و چنانچه وصیتنامه دستی بوده و حتی یکی از ورثه نسبت به امضا پدرتان ادعای تردید داشته باشد می توانید با استناد به شهادت شهود و کارشناس امضا صحت آن را اثبات نمایید.

بسمه تعالی : با شهادت دو نفر مرد عاقل بالغ عادل یا یک مرد و دو زن پاسخ شما مثبت است و یک نفر بر مسائل ارث مترتب نیست

سلام، مورث می‌تواند ثلث اموال خود را به هر طریقی که بخواهد به احدی از وراث خود و یا هر شخص دیگری واگذار نماید