آیا مدیر عامل و اعضای هئیت مدیره میتوانند به نوعی از زیر مسئولیت با بهانه های واهی فرار بکنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۸ #64943982

با سلام
ما جمعی از مالکین مسکن مهر که بصورت تعاونی صاحب ملک شدیم دچار مشکلات عدیده ای شدیم. اول اینکه اداره تعاون زیر بار مسئولیت خودش نمیره و میگه مشکل شما هیچ ربطی به ما نداره و کار این تعاونی از اول غیرقانونی بوده بعد از گذشت ۱۰ سال و اتمام پروژه ۱۰۰ واحدی و شرکت نماینده اداره تعاون در یکی از مجمع های سالانه. دومین مشکل برمیگرده به عدم اجرای تعهد توسط هیئت مدیره. در چند نوبت با سهامداران قرارداد بسته شد جهت تکمیل و واگذاری واحدها. در آخرین قراردادی که آذر ۹۶ بسته شد ذکر شده که چنانچه فلان مبلغ از طرف سهامداران در مدت ۴ ماه پرداخت گردد هیئت مدیره نیز ملزم میباشد که سه ماه بعد از پرداخت پول واحدها را به سهامداران تحویل دهد و چنانچه این امر میسر نگردد روزانه مبلغ ۵۰ هزار تومان بعنوان خسارت پرداخت گردد. نکته حائز اهمیت این بوده که در آن مجمع عنوان شده که در قبال پرداخت پول از طرف سهامداران هئیت مدئره موظف به اجرای آسانسور، محوطه سازی، تامین برق و گاز می باشد.چون این بند به صورت زیرکانه در قرارداد نوشته نشده بود و مورد اعتراض سهامداران قرار گرفت بصورت دستی از طرف سهامداران زیر قرارداد که دو نسخه ای بوده اضافه و توسط سهامداران و مدیرعامل و اعضای هئیت مدیره امضا گردید الان که قریب به ۱۵ ماه از تحویل خانه ها میگذرد نه از کنتور برق خبری هست نه از محوطه سازی و آسانسور.
۱-آیا مدیر عامل و اعضای هئیت مدیره میتوانند به نوعی از زیر مسئولیت با بهانه های واهی فرار بکنند؟
۲-چون ما بصورت مجتمع هستیم چگونه میتوانیم بصورت کلی شکایت کنیم؟
۳-از آنجاییکه تکمیل واحدها به همراه کلیه امکانات زیربنایی بوده و ساختمان فاقد این امکانات بوده، میتوانیم ادعای خسارت نماییم با توجه به اینکه از سر ناچاری و مستاجر بودن مجبور به سکونت در این واحدها شده ایم؟
۴-از آنجاییکه پیگیریهای ما از طریق مدیرعامل به تهدید و کناره گیری از کار ندادن سند و..میانجامد در این خصوص چه کاری باید انجام داد؟
خواهشمند است راهنمایی کامل بفرمائید

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد و تمامی صورتجلسات فی مابین خریداران و اشخاص ذی سمت در شرکت می بایست مورد بررسی قرار گیرد تا نظر درست و صحیح ارائه شود. معهذا با توضیحات ارائه شده می توان علیه شرکت طرح دعوا و مطالبه خسارت نمود و مشکلی در این خصوص وجود ندارد. تعداد بالای خریداران هم مانعی برای طرح دعوا نیست. بهتر است در این خصوص نماینده خریداران با وکیل مشورت و اقدامات حقوقی لازم صورت گیرد.