فروش ارز دیجیتال چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۱۹ #64939908

سلام.سقف پول واریز از طریق فروش ارز دیجیتال به حساب بانکی چقدر است و ایا دولت به این مسئله گیر میده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خرید و فروش ارز دیجیتال در صورتیکه بستری برای ارتکاب اعمال مجرمانه دیگر فراهم نکند، تا این زمان جرم نیست .

با سلام
خرید و فروش ارز دیجیتال جرم نیست

با سلام.
تا این تاریخ خرید و فروش ارز دیجیتال جرم نمی باشد ولیکن در صورتی که با استفاده از امکانات این بستر جرم درگیری مثل پولشویی و... محقق شود از آن جهت قابل پیگیری می باشد.

باسلام خرید و فروش ارز دیجیتال جرم نمی باشد

باسلام
صرف خرید و فروش ارز دیجیتال جرم نمی باشد

سلام و ارادت
تا این تاریخ در این خصوص جرم انگاری نشده است و مشکلی ندارد .

با سلام ،خرید و فروش ارز دیجیتال غیر قانونی نمی باشد و لیکن چنانچه مرتبط با خرید و فروش آن جرمی واقع گردد مثلا تحت عنوان کلاهبرداری
یا پولشویی ....مطرح گردد عنوان مجرمانه جدا گانه می باشد و لیکن صرف معامله ارز دیجیتال بخودی خود جرم نمی باشد