رسیدگی پرونده شکایت ورود به عنف چقد طول میکشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۵ #64932826

با سلام و خسته نباشید ۱۴روز پیش از دو نفر بدلیل ورود به عنف و ضرب و جرح شکایت کردم و پس از معرفی متهمین به دادگاه، پرونده ام به قسمت بازپرسی ارجاع شده و هنوز هیچ خبری نیست خواستم بدونم زمان پیگیری اینچنین پرونده هایی چقد طول کیکشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
با توجه به زمانی که اعلام فرمودید پیشنهاد میکنم به شعبه بازپرسی مربوطه مراجعه نمایید چنانچه از طریق سامانه ابلاغ صورت نگرفته است

با سلام بعداز تعیین وقت در شعبه برای شما از طریق سامانه ثنا ابلاغ ازسال خواهد شد و زمان رسیدگی مشخص میگردد