آیا قانونا مزاحمت تلقی نمی شود؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۲۵ #64917850

با سلام

ساختمان قدیمی ما یک و نیم متر با دیوارمان فاصله دارد و آن طرف هم ملک همسایه است.
این آقا می خواهد استخر بزند و برای اینکه پنجره خانه قدیمی ما به ملک (باغ) او دید دارد، آمده دقیقا روبروی پنجره ما بنای حمام را شروع کرده. قبل از آن هم چند ردیف بلوک روی دیوار ما چید که مخالفت کردیم و تذکر دادیم ولی تخریب نکرده و بنای حمام هم پشت همین دیوار چیده.

در همین شهر ما افرادی دامداری داشتند که کار اصلیشان بود ولی افراد جدیدی که به منطقه آمدند شکایت کردند و مجبور شدند دامداری خود را جمع کنند. حال آیا گرفتن بنای حمام روبروی پنجره ما درحالیکه زمین دارد و مشکلی بایت جا ندارد، قانونا مزاحمت تلقی نمی شود؟ به استناد اینکه قانون مدنی گفته هرگونه کاری در ملک شخصی مجاز است بشرطی که مزاحم دیگران نباشد.

با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مزاحمت تلقی نمی گردد اما طبق ضوابط شهرداری می بایست حداقل ۲ متر فاصله بین دیوار پنجره خور شما با حیاط مسکونی همسایه فاصله باشد و آن شخص باید نگران این موضوع باشد که حمام خود را به نحوی احداث می نماید که قابل رویت است.
و جهت رفع این موضوع می باید از طریق شهرداری منطقه اقدام نمایید یا با کشیدن یک دیوار حائل رفع مورد نمایید

با سلام خیر مزاحمت محسوب نمیشود

سلام
به نظر مزاحمت نیست

به نظر نمی رسد مزاحمت باشد.

طبق اظهارات به نظر مزاحمت نیست

خیر، مصداق مزاحمت نیست.

با توجه به سوال تصرفات مالکانه بوده و مصداق مزاحمت نمی‌باشد