خیانت در امانت رو چطور باید قانونی پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۱۸ #64907955

سلام من دو سال پیش یه سگ پاکوتاه امانت گذاشتم پیش یه پانسیون حیوانات که چند روز برام نگه داره و روزانه هزینش و پرداخت کنم بعد از چند روز اون اقا دیگه جواب تلفن من و نداد بعد از کلی پیگیری کردن فهمیدم که سگ من و فروخته و بهم میگه فرار کرده هر روز کار من شده گریه و زاری چطور میتونم اقدام کنم برای گرفتن سگم یا اگه نیاز به شکایت هست چطور باید اقدام کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به عنوان خیانت در امانت شکایت نماید لیکن اثبات جرم بر عهده شماست

با سلام. میتوانید علیه ایشان شکایت نمایید.

سلام می توانید در این خصوص طرح شکایت کنید

وقت بخیر تحت عنوان خیانت در امانت به استناد مدارک موجود شکایت مطرح کنید

با سلام ،با دلایل و مدارکی که دارید تحت عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت نمایید

تحت عنوان خیانت در امانت شکایت مطرح کنید

سلام .می توانید در این خصوص طرح شکایت کنید...