گرفتن حکم جلب با داشتن فاکتور، امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۷۰۳ #64888779

سلام و خسته نباشید.
من یک کاسب هستم و چند وقت پیش برای مشتری خودم یک مقدار بار بردم و براشون فاکتور کردم و چک نگرفتم و قرار شده ماهیانه یک مبلغی رو به من بده اگر قصد فرار داشته باشد یا نخواد پول منو بده من میتونم با استفاده از فاکتور حکم جلبشو بگیرم؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از صدور حکم قطعی بله

سلام
فاکتوری که خودتان آن را صادر کردید و مشتری رسید آن را نداده مستند قابل قبولی برای طرح دعوا یا شکایت نیست.

سلام
شما به استناد فاکتور میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید و نهایتا اگر وجهی وصول نشد پ مالی از طرف شناخته نشد میتوانید جلب بگیرید

صرف وجود فاکتور تنها بعد از اثبات اصل انعقاد معامله و اینکه ایشان پول را نپرداخته ممکن است حکم جلب را بگیرید
بهتر است قراردادی تنظیم کنید و یا چک یا سفته بگیرید

گرفتن حکم جلب باداشتن فاکتور امکان پذیر نیست . چون فاکتور ، چک‌روز محسوب نمیشود

سلام در صورتی که خریدار زیر فاکتور رسید داده که جنس را تحویل گرفته ، می توانید دادخواست مطرح کنید و در نهایت پس از صدور حکم قطعی از طریق اجرای احکام حکم جلب بدهکار را اخذ کنید .