تقاضای اعسار در حکم کلاهبرداری تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۴۵ #64883929

شخصی موسسه مالی زد و بعد پول ما داخل حساب است و شخص دستگیر شده به جرم کلاهبرداری و ارتشا و اختلاص و حکمشم ۱۰سال حبس درجه ۴ و رد مال است ایا این شخص میتواند تقاضای اعسار بزند و ۵۲۴ شاکی دارد و قبلا هم پرونده در دادگاه داشته ممنون میشم جواب بدیدو اگر اعسار بزند ۱۰سال حبس بخشیده میشود یا خیردر ضمن مبلغ کلاهبرداری ۶میلیارد تومان است

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام می تواند دادخواست اعسارتقدیم و تنظیم نماید.

تعدد شکات مانع قبول درخواست اعسار نیست.
حکم حبس ارتباطی به درخواست اعسار ندارد.

سلام سوال تکراری است بله میتواند اقدام نمایید موفق باشید

با سلام و احترام میتواند تقاضای اعسار نماید و تاثیری در مجازات ندارد چون کلاهبرداری از جرائم غیر قابل گذشت است و در صورتی که شاکیان گذشت نمایند باعث تخفیف در مجازات میشود

میتواند ادعای اعسار کند اما این موضوع ارتباطی به حکم حبس وی نخواهد داشت

سلام
تقاضای اعسار ممکن است.

باسلام و درود
چون جرم ارتکابی غیرقابل گذشت است شخص می تواند رضایت شاکیان را اخذ نماید و یا جهت پرداخت پول توافق کند و در آن زمان می تواند از جهات تخفیف مجازات بهرمند گردد.