مراحل طلاق به درخواست زوج چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۰۸ #64878457

سلام درخواست طلاق از طرف شوهرم صورت گرفته، امروز من برای انجام تست بارداری به پزشکی قانونی مراجعه کردم،بعد از تست بارداری و عدم بارداری کدام مرحله صورت میگیره؟و چه مدت زمان طول میکشه؟ضمن اینکه من راضی به طلاق نیستم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زمان قابل پیشبینی نمیباشد در صورت پرداخت تمام حقوق مالی شما از طرف همسرتان حکم طلاق صادر میشود

سلام
طول زمان دادرسی قابل پیش بینی نمیباشد و اگر دلیل موجه ای برای طلاق ارائه شود دادگاه به آن توجه میکند بهتر است نزد مشاور خانواده بروید
وکیل هم بگیرید

سلام پروسه زمانی بسته به رویه دادگاهی است که در آنجا پرونده دارید درصورتیکه همسرتون حقوق مالی شما را تعهد به پرداخت کند حکم طلاق صادر خواهد شد

سلام تعیین مدت زمان غیر. قابل پیش بینی هست

کاربر محترم مدت زمان پیش بینی نیست ولیکن شما نیز میتوانید اقداماتی انجام دهید برای سخت نمودن طلاق

رضایت شما ملاک نبوده و نمی توان مدت زمان را پیش بینی نمود

سلام، زمان زیادی نمیبره، کاری از دست شما برنمیاد، شوهرتون باید تمانی حق و حقوق مالیتون رو تعیین تکلیف کنه و بعد هم دادنامه طلاق صادر میشه....