در شکایت خرید و فروش زمین آیا پول زمین را میتوان از شهرداری گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۴ #64869517

باسلام
قطعه زمینی را در محدوده ی شهر فومن عید ۹۶ بدون استعلام از شهرداری، خریدم و خرداد ۹۶ فروختم. حالا خریدار من میخواهد زمینش بفروشد. خریدار جدید از شهرداری استعلام گرفته و شهرداری گفته از وسط زمین شما جاده رد شده است. حالا کسی که از من زمین خریده قصد شکایت از من را دارد. راهنمایی می خواستم. اگر من زمین را از ایشان پس بگیرم اولا ایا باید قیمت روز زمین را به ایشان بدهم؟ ثانیا: آیا من یا ایشان می توانیم از شهرداری شکایت کنیم و پول زمین را از شهرداری بگیریم؟ شهرداری نباید زمین هایی که در طرح جاده قرار می گیرد را خریداری کند؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
باید قیمت قرارداد را برگردانید .
اگر قصد فسخ ندارید از شهرداری مطالبه وجه نمایند .

باسلام چنانچه شما اطلاع از طرح شهرداری داشته و در زمان معامله شما این طرح قابلیت اجرا داشته فلزات طرف مقابل میتواند معامله را فسخ نمود و مطالبه قیمت زمین به نقل از شما نماید و به تبع آن شما نیز می توانیم از شهرداری و مطالبه قیمت زمین خویش را به نرخ روز مطرح نمایید

سلام سوال اول باید قیمت قرارداد را برگردانید .
سوال دوم اگر قصد فسخ معامله را ندارید می توانید از شهرداری قیمت زمین را بگیرید .