منظور از دفتر تجدید همون تجدید نظر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۶۶ #64868863

شریک بنده از بعد عید لوازم کار و ۲۵ میلیون پول حق الشراکت رو برگشت نداده ،، حتی محل کار که ملک خودشون بود رو هم بدون هیچ اطلاع قبلی انتقال داده. چند بار هم برای گرفتن لوازم و پول باهاش تماس گرفتم و پیامک دادم که هر بار به یک بهونه ای گرفت.. الان بند شکایت کردم با مدارک و قراداد .. از شهریور ماه ۹۸ تا حالا دادگاه دو مرتبه وقت نظارت گذاشته ..که آخرین بار این متن امده برام.. وقت نظارت به دلیل عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید و برای ۱۵/۱۱/۹۸ قرار گرفت. خواستم بدونم منظور از به دفتر تجدید همون تجدید نظر هست.. اگه هست حکم رو چرا اعلام نکردن . حتی یک بار هم دادگاه ما رو احضار نکرده. ولی از متهم سند گرفتن برای وثیقه.. ممنون میشم کمی توضیح بدید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
اولا وثیقه گرفته شده به علت شکایت شما و ادله ای که به دادگاه دادید که همان قرارداد بوده که بازپرس قرار وثیقه صادر کرده است
ولی اینکه دادگاه شما دعوت نکرده می اونید از سامانه ابلاغ بررسی کنید شاید حکم صادر شده و شما ندید ید
ولی منظور از دفتر تجدید تجدید نظر است که حتما محکوم درخواست داده
تنها دفتر تجدید در دادگاه دفتر تجدید نظر است