چگونه باید سند ملکی که با رای ماهیتی به نام خورده را دوباره به اسم صاحب قبلی خورده را باز گردان؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۷۵ #64853884

سلام!بنده به علت دادن مهریه خانه من توقیف شد و من تا متوجه بشوم به مزایده رفت و من در این مرحله اعتراض کردم که این خانه مستسنیات دین می باشد.و در جواب تجدید نظر پرونده را به دادگاه قبل فرستاده شده که رسیدگی کنند.ولی قبل از رسیدگی به حکم تجدید نظر دادگاه خانه مرا زیر قیمت به مزایده گزاشته و فروختند و بعد از فروختن خانه به پرونده من رسیدگی کردند و رای دادند که خانه من بیش از نیاز من میباشد.میتوانستم با فروختن آن دین خود را پرداخت کنم.من دوباره به تجدید نظر اعتراض نمودم که چرا قبل از اینکه به پرونده من رسیدگی کنند خانه را فروختند و در این صورت که دادگاه تشخیص دادند که این خانه بیش از نیاز من میباشد شما یک کارشناس بفرستید برآورد کنند که چگونه این خانه بیش از نیاز من میباشد.این بار دادگاه تجدید نظر رای را به نفع من صادر کردند و حال که رای به نفع من صادر شده و در این زمان دادگاه سند خانه را به اسم برنده مزایده زده اند حال که من رای تجدید نظر را به دادگاه آورده ام به من یه نامه داده اند که سند را برگردانم به قبل ولی با این نامه ثبت اسناد سند را بر نمی‌گردند و می گوید حکم اجرا شده نمی شود سند را برگردانیم.میخواهم بدانم مگر رای که در زیر آن نوشته شده این رای ظرف ۲۰روز قابل اعتراض میباشد رای قطعی به حساب می آید که دادگاه سند خانه مرا به اسم برنده مزایده زده است.و یا اینکه چرا ثبت اسناد با رای دادگاه سند خانه مرا به اسم برنده مزایده زده است حالا با همان رای که به نفع من میباشد و کاملان قطعی میباشد و دستور رئیس دادسرا نیز زیر آن میباشد که سند را به نام من برگردانند حاظر نمی‌شود این کار را انجام بدهد می‌گوید نمی‌شود حکم اجرا شده و قابل برگشت نمی‌باشد.ایا ثبت اسناد می‌تواند حکم دادگاه را نادیده بگیرد.چگونه می‌شود با یک رای که قابل تجدید نظر میباشد سند را بزند ولی با یک رای قطی نمیتواند این کار را بکند ممنون میشوم مرا یاری کنید.سپاس گزارم.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست ابطال عملیات اجرایی مطرح گردد

بادرودوسلام دادخواست ابطال عملیات اجرایی تقدیم و تنظیم نمایید.

شما باید دادخواست ابطال عملیات اجرایی دهید ‌

درود برشما
دادخواست ابطال عملیات اجرایی دهید.

باسلام دادخواست ابطال عملیات اجرایی و ابطال سند را به دادگاه محل وقوع مال غیر منقول ارائه نمایید.

سلام بدوا درخواست دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی را داده و متعاقبا در خصوص ادعای خود اقامه دعوا کنید

با سلام و احترام
دادخواست ابطال سند و عملیات اجرایی را تقاضا نمایید و می توانید تقاضای دستور موقت توقف عملیات اجرایی را نیز تقاضا نمایید.