آیا من باید پول این خانم رو برگشت بزنم در عین این حال که مشتری از من جنس خرید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۹ #64852317

سلام و خسته نباشید
حساب بنده ۲ ماه پیش توسط دادسرا مسدود شد
با پیگیری هایی که انجام دادم از طریق فتا و دادسرا بالاخره امروز مشخص شد که از حساب خانومی ۳ میلیون برداشت شده و به ۳ قسمت ۱ میلیونی در بازه زمانی مختلف به حساب بنده واریز شده، بنده پیج اینستاگرام دارم و کسل و کارم انلاین هست، مشتری من از من خرید کرده و از حساب این خانوم کلاهبرداری کرده و به حساب من زده و جنس گرفته، بازپرس هم بهم گفت با ضامن بیا تا کارای اداریش انجام شه
ایا من باید پول این خانم رو برگشت بزنم در عین این حال که مشتری از من جنس خرید؟ چون برای من ۳ میلیون ضرر حساب میشه
و از کارشناسان گرامی تقاضا دارم کمکم کنند چون من ۲ ماهه دارم میرم میام تازه به این نتایج رسیدم، لطفا راهنماییم کنید که بتونم پولمو لاقل زنده کنم
مچکر از وکلا و سایت خوبتون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به بازپرداخت سه میلیون مسئول هستید و برای دریافت وجه جنسی که فروخته اید با ارائه مدارک اقدام نمایید

بااحترام
در این کلاهبرداری اینترنتی مشارکت نداشتید

با درود اگر اثبات شود ملزم به پرداخت هستید

در صورت اثبات شکایت مکلف به پرداخت وجه آن خانم خواهید بود . برای دریافت مبلغ کالایتان هم باید خریدار را یافته و قیمت کالایتان را از وی مطالبه نمایید . در حقیقت ضرر وارده به شما به دلیل کلاهبرداری دیگری بوده و ارتباطی به خانم شاکی ندارد .

با سلام.
شما در این کلاهبرداری اینترنتی مشارکت نداشتید و بایستی از خودتون دفاع لازم رو انجان بدید‌
توصیه بنده استخدام وکیل هست
چون با یه پیام نمیشه راه حل به همچین پرونده ای داد.
موفق باشید