شناسنامه اتباع خارجی در صورتیکه متولد ایران باشند در چه شرایطی صادر میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷,۳۴۶ #64836

سلام... بنده و همسرم از اتباع افغانستانی هستیم... فرزندمان بزودی بدنیا خواهد آمد... هردوی ما متولد ایرانیم ولی یکی اقامت و دیگری کارت آمایش داریم... آیا فرزند ما شامل بند ۴ قانون ۹۷۶ میشود؟؟؟ اگر جواب بله هست باید چه اقدامی انجام دهیم؟؟؟ با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

سلام. اداره ثبت احوال مراجعه کنید و مدارک مبنی بر تولد خودتان(گواهی بیمارستان و...) در ایران هم همراه داشته باشید.

براساس سوال شما امکانپذیر است چون پدر یا مادر طفل در ایران متولد شده اند از طریق اداره ثبت محل سکونت خود اقدام نمایید.

به طور قطع نمیتوانم به شما بگویم که میتوانید برای تنظیم شناسنامه برای نوزاد اقدام کنید یا خیر و پیشنهاد میشود که برای اطلاع از این موضوع با وکلای یاسا مشورت کنید.