اعتبار چنین رسیدی در دادگاه کیفری چقدر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۷ #64835583

با سلام ودرود
از شخصی بابت امانی بودن چند فقره چک رسید امضا شده دارم اما در دادگاه کیفری ایشان امده میگوید من امضا ومتن را قبول دارم اما یکی از ان چکها را به من داده وبقیه را تحویل نگرفتم در صورتی که در رسید تمام ۴فقره چک شمارهاشون نوشته شده وایشان امضا کردند امانت است....اعتبار چنین رسیدی در دادگاه کیفری چقدر است وایا از ایشان انکار پذیرفته میشود؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و خدا قوت، با توجه به اینکه رسید دریافتی شما سند عادی تلقی می شود و مورد انکار یا تردید طرف مقابل قرار گرفته است چنانچه مطابق ماده ۱۲۹۱ قانون مدنی، امضا یا مهر طرف مقابل از طریق کارشناسی احراز گردد ادعا وی مسموع نیست و رسید مربوط به تمامی چک ها است

با درود
در صورتی که رسید به شما داده و شماره چک ها درج شده، ایشان حرفشان را باید ثابت کنند.

با توجه به درج شماره چکها و امضا رسید توسط ایشان دارای اعتبار و مستند میباشد

با توجه دستنوشته ای که از ایشان دارید اصل بر ان است که تمام چکها را تحویل گرفته است

با درود اصل‌ بر صحت و اعتبار نوشته است و قابل استناد مگر مدعی خلاف آن را اثبات کند

سلام چنانچه چنین چکی اخذ نکرده میتوانید به استناد اقرار ایشان اعلام مفقودی کرده و ابطال چک هارا بخواهید