اگر یکی از وراث، تقسیم نامه ارث را امضا نکرده باشد اما سهمش را گرفته باشد، ایا الان می تواند ارث خود را طلب کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۰,۴۱۹ #64827192

پدرم ۲۱ سال پیش فوت کرده است. ۱۵سال پیش با یک تقسیم نامه کلیه اموال را تقسیم کرده ایم. یکی از وراث تقسیم نامه را امضاء نکرده ولی سهم خود را فروخته است و الان ادعای ارث کرده است. وصیت نامه هم داریم کلیه افراد زمینهایی که گرفتند فروخته اند به غیر از من. آیا حقی به ایشان می رسد؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون یکی از وراث تقسیم نامه را امضا نکرده وتفویض صورت نگرفته باشد سپس بیاید از ماترک سهم خود را بفروشد میتواند دلیلی باشد بر رضایت داشتن نسبت به تقسیم نامه وگرنه بدون قسمت کردن ماترک کسی نمیتواند آنرا بدون اجازه وراث دیگر بفروشد حال اگر فروخته یعنی رضایت داشته نسبت به تقسیم درغیراینصورت معامله وی غیرنافد و میتوانید تقسیم ترکه را درخواست کنید

اگر به غیر از زمینهایی که فروخته اند ، مالی ازپدرتان باقی مانده باشد ، ارث می برد

سوالاتان کمی مبهم است؟؟؟؟

پدرم ۲۱ سال پیش فوت کرده است. ۱۵سال پیش با یک تقسیم نامه کلیه اموال را تقسیم کرده ایم. یکی از وراث تقسیم نامه را امضاء نکرده ولی سهم خود را فروخته است و الان ادعای ارث کرده است. وصیت نامه هم داریم کلیه افراد زمینهایی که گرفتند فروخته اند به غیر از من. آیا حقی به ایشان می رسد؟

بعد از فوت متوفی تمامی اموال وی به صورت مشاع به تمامی وراث تعلق دارد حال هرگاه تفویض صورت گیرد، حالت اشاعه از بین می رود این که یکی از وراث تقسیم نامه را امضا نگرده است به این معنا است که در حق وی تفویض صورت نگرفته است، اما اگر تقسیم نامه با حکم دادگاه باشد عدم امضای وی بی تاثیر است، و این که سهم خود را ادعا می کنید که فروخته است اگر بتوانید ثابت کنید این امر قرینه ای بر رضایت ضمنی و عملی بر تقسیم نامه است شاید بتوانید در دادگاه به نفع خود رای بگیرید