آیا این مطلب که بنده ملک خود را به نام مالک آپارتمان مذکور سند نمی زنم بلکه به نام وکیل وی سند می زنم، مشکل حقوقی ایجاد نمی کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۹ #64824356

اینجانب در حال معاوضه ملک کلنگی خود با آپارتمان هستم. طرف معاوضه اینجانب، وکیلی است که از طرف مالک آپارتمان دارای وکالت بلاعزل برای خرید و فروش ملک دارد. قرار است بنده ملک خود را به نام وکیل مذکور سند بزنم و وکیل نیز آپارتمان را به نام بنده سند بزند.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به متن وکالتنامه بستگی دارد

بستگی به متن وکالت نامه دارد.

سلام
اگه اختیار خرید و فروش در وکالتنامه وجود داره و وکالتنامه هم اعتبار داره میتونید بنام وکیل بزنید

با سلام
در جهت پیشگیری از مشکلات حقوقی آتی پیشنهاد می شود متن وکالتنامه توسط متخصص حقوقی ارزیابی حقوقی شود .

سلام بر شما .چنانچه در وکالتنامه تصریح شده باشد مشکلی نیست .سعی کنید وکالتنامه رابه متخصص نشان بدهید و کمک بگیرید . موفق باشید

با سلام
با توجه به متن وکالت نامه که وکیل حق خرید و فروش دارد امکان پذیر است .

با سلام، خیر وکیل طرف شما اختیار دارد با اراده خودش که اراده موکل است به نام و حساب موکل در حدود اختیارات با شما معامله نماید و دو صورت مشکلی بوجود نمی آید، اولا وکالت نامه ایشان بلاعزل و رسمی بوده و دوما انجام معاملات شما بصورت رسمی و محضری باشد موفق باشید