پیگیری مزاحمت اکانت اینستاگرام امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸۲ #64819558

سلام وقت بخیر
بنده در حال جدایی هستم و خیلی مزاحمت اینستاگرام برام پیش میاد در حالی که چند ساله عکس خودم رو گذاشتم و هیچ مزاحمتی نبوده امروز پیج فیک بهم پی ام داد که با هم باشیم و حرفای نامربوط و ناموسی زد بلاکش کردم چند دقیقه بعد با یه اکانت دیگه که چند ماه بود بهم ریکوست فالو میداد و رد میکردم پی ام های خیلی ناموسی و زشتی داد که ازش اسکرین شات گرفتم و چتد ساعت بعد پیجشو حذف کرد
ایا پیج حذف شده قابل پیگیریه؟ و آیا پیج اول که بلاک کردم و هنوز هم هست و پیام ها به همدیگه مرتبط بودن قابل پیگیری و شکایت هست شک من به همسرم و خانوادشه
ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که اسکرین شات پیامها را گرفته باشید و پیج دلیت نشده باشد میتوان از طریق پلیس فتا پیگیری نمود.

سلام
پیج حذف شده قابل پیگیری نیست.

با سلام. در خصوص پیجی که هنوز موجود است میتوانید پیگیری کنید.

از طریق پلیس فتا اقدام نمایید لاکن پیج حذف شده قابل بازیابی نیست.

سلام . پیج اینستا اگر دیلیت اکانت نشده باشه توسط کارشناسان پلیس فتا قابل پیگیریه

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه..
اکانتی که پیجوشو حذف کرده، اگر دیلیت اکانت کرده باشد بازیابی آن امکان پذیر نیست..
ولی پیج اولی که هنوز هست و طبق اظهارات حضرتعالی بهم مرتبطند.. اگر بتوانید اثبات کنید که پی ام های هر دو پیج بهم مرتبطند، می توانید در اینخصوص طرح دعوی کیفری توهین و فحاشی و ... مطرح نمائید..
موفق باشید..

درود.پیچ حذف شده به سختی قابل بازیابی است اما پیج اولی که هنوز موجوده اگر محتوای توهین تهدید یا محتوای مجرمانه دارد،‌‌می توانید شکایت کنید.