تقسیم مال ترکه چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۱ #64818697

مال ترکه را اگر بخاهند تقسیم کنند وصیت نامه در اولویت هست یا فروش نامه

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،هر گونه اموالی که مورث بجا گذاشته باشد ترکه نام دارد
چنانچه اموال متوفی خالص گردد یعنی کلیه بدهی ها پرداخت گردد ماترک خواهد بود .
وراث برابر گواهی انحصار وراثت از اموال متوفی ارث خواهند برد

با درود ابتدا هزینه کفن و دفن و دیون متوفی می‌بایست ادا شود

باسلام .تقسیم ترکه طبق ماده ۸۶۹قانون مدنی به عمل می آید ابتدا به حقوقی که متعلق است به اعیان ترکه وسپس دیون وواجبات مالی و وصایای میت تاثلث ترکه .....

سوال شفاف نیست! دیون در اولویت است. وصیت تا ثلث اموال نافذ است

درود اول دیون.متوفق باید پرداخت گردد

با سلام
اول از همه بدهی های متوفی را از ترکه می دهند سپس اگر خانمش در قید حیا زباشد مهریه ونفقه ودر صورت در خواست اجرت المثل اورا می دهند سپس از مابقی سهم الارث مادر را می پردازند یعنی یک هشتم وبقیه ی فرزندان سهم پسر دو برابر سهم دختر خواهد بود