استعلام وضعیت ازدواج یا طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۶۳ #64811074

سلام
من شوهر خواهرم در حال خیانت به خواهرم هست. مشخصات زنی که با آن خیانت میکند را میدانم (شماره ملی، شماره موبایل، ...) شما میتونید از سازمان ثبت احوال یا محضر خونه استعلام بگیرید ببینید اینا با هم عقد کرده اند یا نه ؟ چه موقت چه دائم؟ دختره مطلقه بوده یا دوشیزه؟

ممنونم

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکانپذیر نیست ...

سلام.خیر امکان ندارد شما به عنوان رابطه نامشروع با مدرک شکایت کنید اگر عقد کرده باشند مشخص میشود

با سلام
خیر امکان پذیر نیست

سلام ، خیر فقط خود شخص ویا وکیلش میتوانند درخواست گواهی تجرد کنند و مرجع درخواست این گواهی ثبت احوال میباشد .

خیر امکان چنین چیزی وجود ندارد

امکان استعلام بدون دستور مقام قضایی نمی باشد

باسلام
خیر. امکان چنین استعلامی وجود ندارد.
بعنوان رابطه نامشروع از همسر و خانم شکایت کنن تا چنانچه مدارکی دال بر زوجیت وجود دارد ارائه نمایند