آیا مجددا برای وراث مالیاتی تعلق می‌گیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۲ #64809933

مالیات بر ارث مغازه یکبار پرداخت شده ولی صاحب ملک جدید به رحمت خدا رفته آیا مجددا برای وراث مالیاتی تعلق می‌گیرد؟ در صورت تعلق مالیات چند درصد است؟ در صورت پرداخت نکردن بعد از چند ماه مشکلی پیش خواهد آمد؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از یک باز پرداخت مالیات بر ارث دیگر نیاز به پرداخت نیست

با توجه به فوت واقع شده بعد از پرداخت مالیات به ارث اولی ، باید برای متوفی بعدی نیز وراث نسبت به پرداخت مالیات بر ارث اقدام نمایند

سلام
مالیات بر ارث املاک معادل ۷.۵ درصد ارزش معاملاتی خواهد بود.از لحاظ قانونی باید دوباره مراحل قانونی از قبیل انحصار وراثت ،ارائه اظهارنامه مالیات بر ارث و.... را برای فوت شده انجام دهید . لیکن اگر دسترسی به اطلاعات اضافی بود شاید بهتر میشد راهنمایی کرد مثلا نسبت فوت شده با سایر ورثه یا اطلاعاتی در خصوص انتقال قطعی سند بنام ورثه فوت کرده و......

باید مجددا اظهارنامه مالیات بر ارث را تقدیم نمایید . از آنجا که سهم الارث جدیدی به وراث تعلق گرفته ، مالیات نسبت به این بخش جدید محاسبه شده و در صورتی که بیش از سقف قانونی باشد مشمول مالیات میگردد .