مهریه به زن نازا تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۶۶ #64802670

سلام
آیا اگر زن باردار نشود, و همسرش بخواهد از وی جدا شود، مهریه به زن تعلق نمیگیرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه دین و بدهی ست بر عهده مرد که ضمن عقد نکاح به آن ملتزم شده است و نازا بودن زن موجب ساقط شدن حق مطالبه مهریه نمی باشد و زن می تواند مهریه خود را تمام و کمال مطالبه کند.

با سلام مهریه کامل تعلق می گیرد هر چند طلاق دسته زوج است نازا بودن به مدت ۵ سال دلیل برای طلاق دادن محسوب می شود.

سلام وقت بخیر
مهریه دینی است که برذمه زوج است که به محض وقوع عقد نکاح زوجه می تواند مطالبه نماید و هیچگونه شرایطی این حق را اسقاط نمی نماید مگر اینکه زوجه ابراء نماید.

سلام
بله تعلق تمام مهریه ارتباطی به نازا بودن زن ندارد

با سلام - مهریه ربطی به نازا بودن ندارد لذا مهریه به ایشان کامل تعلق میگیرد .

مهریه تحت هرشرایطی باشد به زن تعلق میگیرد وایرادات جسمی وبیماری دلیل بر عدم پرداخت نمی باشد حتی اگر فلج ۹۹ درصد هم باشد

با سلام بله مهریه کامل به زن نازا تعلق می گیرد