آیا همان رای بدوی الان قطعی محسوب می شود ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۵ #64795024

سلام. زوج هستم. ۲۵ مهر ماه به دلیل پرداخت نکردن هزینه اعسار تجدید نظرخواهی مهریه قرار رد دادخواست صادر شد اعتراض هم نزدم، می خواهم اعسار بزنم اما روزهای پایانی می خواهم اعسار بزنم. سوال این است که برای من هنوز رای قطعی ابلاغ نشده است فقط رای دادگاه بدوی دارم آیا همان رای بدوی الان قطعی محسوب می شود یا جداگانه رای قطعی ابلاغ می شود که بعد از آن ۳۰ روز وقت دارم اعسار بزنم؟ دفتر شعبه گفت اجرائیه صادر بشود بعدش ابلاغ می شود سپس ۳۰ روز وقت است در صورتی که توی سایت دیدم که یکی از وکلای محترم نوشته بودند بعد از صدور اجرائیه ۱۰ روز وقت است مهریه پرداخت شود وگرنه جلب صادر می شود. متوجه نشدم تا چه زمانی می توانم برای اعسار کنم. شنیدم اگر وارد روز ۳۱ بشود با قید وثیقه اعسار را می پذیرند، نمی خواهم کار به وثیقه بکشد. لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
همون رای بدوی بعد از گذشت مهلت تجدیدنظر خواهی قطعی محسوب می شود و بایستی ظرف مدت ۳۰ روز از زمان صدور اجراییه نسبت به ارائه دادخواست اعسار اقدام نماید