تو این دوران شرایط طلاقم چجوری هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #64783638

سلام خسته نباشین
من ۱۷ سالمه و یک ساله که نامزد کردم
آیا میتونم مهریم رو دریافت کنم؟
علت طلاقمم هم اینکه به قول ها و حرف هایی که زده بودند عمل نکردند و مدام من رو مورد آزار و اذیت قرار میدن و تو رفتاراشون خشونت آمیز با من و خونوادم رفتار میکنن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
آیا میتونم مهریم رو دریافت کنم؟ بله در هر شرایطی میتوانید اقدام به مطالبه مهریه نمایید
اما برای طلاق بایستی عسر و حرج شما در دادگاه اثبات گردد ، که بنا به فرمایشات شما ، امکان اثبات عسر و حرج شما طبق فرمایشات شما ممکن نخواهد بود

اگر نامزد باشید طلاق معنی ندارد اما در صورت ازدواج(عقد) میتوانید نسبت به طلاق اقدام کنید.

ظاهرا شما عقد دائم نموید و نامزد نیستید .‌لذا به مجرد عقد ازدواج . شما مستحق مهریه هستید لکن دلیل محکمه پسند برای طلاق ندارید به هرحال مشورت باوکیل توصیه می گردد

با سلام وعده ازدواج یا نامزدی علقه زوجیت نمی‌کند در صورت ازدواج دایم حق طلاق با زوج است مگر زوجه بتواند با دلیل مستد قانونی عسر وحرج را در دادگاه اثبات کرده تا بتواند درخواست طلاق بدهد

نامزدی طلاق ندارد مگر اینکه عقد باشید که اثبات عسر و حرج میباشد

سلام
چنانچه نامزد هستید که تشریفات خاصی ندارد اما اگر عقد دائم هستید با عدم رعایت شروط ۱۲ گانه ضمن عقد از سوی زوج میتوانید دادخواست طلاق دهید