هزینه مالیات آن چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۲۴ #64776828

باسلام
بنده یک سایت عمرانی دارم که داخلش خدمات عمرانی توسط کاربران به کاربران دیگه ارائه میشود از جمله
اموزش،راهنمایی،... اما کالایی ارسال نمی شود
و ایا به سایت های ازین دست قبیل مالیات بر ارزش افزوده تعلق می گیرد؟؟ راهی برای معافیت از مالیات هست یا خیر
تشکر از زحماتتان

مشاوره حقوقی مالیات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مالیات تعلق می‌گیرد

با سلام
بله مالیات تعلق می گیرد

با درود بله مالیات تعلق میگیرد

مشومل پرداخت مالیات خواهد بود

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، تعیین قیمت اموال توسط کارشناس و برمبنای قیمت عادله صورت میگیره ، از طریق کارشناس ممیز مالیاتی استعلام کنید

بله فعالیت و ارایه امور خدماتی نیز طبق قانون مشومل پرداخت مالیات خواهد بود

سلام
ارزش افزوده فقط صرف ارائه کالا نیست بلکه شامل خدمات هم میشود و بعبارت دیگر مالیات بر ارزش افزوده کالا و خدمات اصطلاح کاملشه و به اکثر خدمات و کالاها تعلق میگیرد اما استثناهایی نیز دارد به همین خاطر بصورت کلی نمیتوان اظهار نظر کرد که ایا درآمدهای ناشی از ارائه خدمات شما مشمول مالیات برارزش افزوده هست یا خیر بلکه باید ریز درآمدها ارائه تا نسبت به مشمول یا غیر مشمول بودن ان اظهار نظر شود اما با توجه به توضیحات کلی شما مبنی بر خدمات واسطه ای ، بله خدمات شما مشمول مالیات مزبور می باشد